Werkweek naar Groepsaccommodatie Appelscha

Terug naar overzicht
Groepsaccommodatie Appelscha, Met de klas op een fantastisch schoolkamp.
Groepsaccommodatie Appelscha
Groepsaccommodatie Appelscha
Groepsaccommodatie Appelscha
 

Groepsaccommodatie Appelscha voor een onvergetelijk schoolreisje


Op zoek naar een locatie voor uw schoolkamp? Bij groepsaccommodatie Appelscha beschikken we over een twee ruime groepsaccommodaties op een prachtige locatie midden in het bos. Een grote speeltuin met airtrampoline en sportvelden liggen meteen tegen de accommodaties aan. Voor uw schoolkamp is dit de ideale locatie.

Accommodaties
Groepsaccommodatie Appelscha beschikt over twee accommodaties. Accommodatie ’t Reidték bied plaats voor groepen tot 62 personen  en beschikt over 4 persoons slaapkamers.
Accommodatie ’t Kamphús bied plaats voor groepen tot 72 personen, verdeelt over diverse slaapzalen. Bent u met een grotere groep, dan is het uiteraard mogelijk om beide accommodaties te huren, of trekkershutten of tenten erbij te huren.

Stoere activiteiten bij de Jongens van Outdoor
Wilt u wat actiefs doen met de kinderen? In samenwerking met de Jongens van Outdoor bieden wij diverse outdoor activiteiten aan. Zo kunt u klimmen in het Klimbos of Klimpark, kanovaren, vlotten bouwen, boogschieten of een van de vele andere activiteiten doen. Dit alles onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Uitstapjes en excursies in de omgeving
Veel scholen brengen tijdens hun verblijf bij groepsaccommodatie Appelscha een bezoek aan het gevangenis museum in Veenhuizen, of het  Buitencentrum van Staatsbosbeheer . Dit zijn interessante leerzame musea waarin je veel kan leren over de Nederlandse geschiedenis en natuur educatie. Tevens zijn deze op de fiets te bereiken.
Daarnaast behoort ook Pretpark Duinenzathe met het nieuwe verkeerspark tot de mogelijkheid. Een kleinschalig pretpark in Appelscha, welke super geschikt is voor basisschool leerlingen. 

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die groepsaccommodatie Appelscha te bieden heeft voor uw groep? Neem dan vrijblijvend contact op met 0516-461391 of via onderstaande emailbutton.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Oude Willem 3
8426 SM Appelscha
Friesland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0516) 43 13 91
E-mail
 
21.2°
vrijdag
17 augustus
- mm
O
2
22°
zaterdag
18 augustus
20%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten