Werkweek naar Hof van Eckberge

Terug naar overzicht
Hof van Eckberge, Het leukste schoolreisje bij regen én zonneschijn beleeft u bij Hof van Eckberge.
Hof van Eckberge
Hof van Eckberge
Hof van Eckberge
 

Hof van Eckberge, het leukste schoolreisje bij regen én zonneschijn beleeft u bij Hof van Eckberge


Hof van Eckberge is een veelzijdig 25.000m2 groot en sfeervol ingericht belevingspark met mini ZOO in Eibergen (Gelderland). Je ervaart bij ons binnen én buiten avontuur, beleving en ontspanning.

Eindeloos plezier voor jong én oud: (disco)bowling, een 400m2 grote lasergamejungle, een snoezelruimte, uitdagende klimstructuren met spannende glijbanen en trampolines op 3 meter hoogte. Bewonder diverse kleurrijke vissen in ruim 10.000 liter zoet- en zoutwateraquaria. Je kunt bij ons 'natuurlijk spelen' en klimmen en klauteren op houten speel- en klimtoestellen. Daarnaast kun je beachvolleyballen en jeu de boules spelen.

In onze mini ZOO voert het belevingspad je onder andere langs ara's, wasberen, wallaby's, stekelvarkens, prairiehondjes , nandoe's en bijzondere watervogels. Ook kun je heerlijk dwalen door ons wilgendoolhof. Bij onze receptie is informatie verkrijgbaar over educatieve speurtochten en zijn door ons samengestelde voertasjes verkrijgbaar waarmee het mogelijk is om zelf de dieren te voeren. Daarnaast bevinden zich in het terrein diverse voerautomaten waar je zelf voer kunt kopen voor onze dieren.

In ‘Asno Mundo’ kun je kennis maken met onze ezels. Tevens is het, in overleg, mogelijk om samen met onze dierverzorger de ezels te borstelen of een rondje op de ezel of op de koets te maken.
  
Doordat wij beschikken over onder andere een rolstoeltoegankelijke bowling, een lasergame met uniek rolstoel-shootingpoint en een snoezelruimte, is onze accommodatie ook uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Er is altijd een gediplomeerde bedrijfshulpverlener aanwezig bij Hof van Eckberge. Tevens is onze accommodatie volledig omheind met 1 gecontroleerde in- en uitgang bij onze receptie.

Speciaal voor scholen hebben wij diverse arrangementen opgezet waarmee het schoolreisje een onvergetelijk uitje wordt. Alle arrangementen kunt u op basis van eigen wensen uitbreiden met leuke extra’s. Naast deze arrangementen kunnen wij ook het busvervoer voor u verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie, arrangementen en onze actuele openingsdagen en -tijden op onze website (klik ondestaande button)

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Lintveldseweg 1 A
7151 NK Eibergen
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0545) 46 11 00
E-mail
 
15.4°
maandag
23 juli
- mm
WNW
1
30°
dinsdag
24 juli
10%
VAR
2
30°
woensdag
25 juli
10%
NW
2
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten