Werkweek naar Kampeerboerderij Jort van Gossen

Terug naar overzicht
Kampeerboerderij Jort van Gossen, Met een schoolgroep naar Terschelling!
Jort van Gossen
Jort van Gossen
Jort van Gossen
 

Kampeerboerderij Jort van Gossen, ouderwets gezellig slapen op de "millem" onder de molen van Formerum op Terschelling.


Een prima verblijf voor schoolkamp, werkweek of kennismakingsreis!

Algemeen
Wat een beleving om met de veerboot vanaf Harlingen de oversteek naar Terschelling te maken en het vertrouwde thuis achter te laten. Samen op schoolreis gaan is vaak een onvergetelijke ervaring en Terschelling is hiervoor een geweldige locatie!

De boerderij
Kampeerboerderij "Jort van Gossen" is centraal gelegen, bijna in het midden van het eiland. De boerderij, gebouwd in 1830 en voor een groot deel in oorspronkelijke staat, is gelegen onder de herkenbare authentieke molen van het dorp Formerum.  De boerderij beschikt over een ruime eetzaal, een grote keuken en 2 grote slaapzalen voor 18 en 28 personen voorzien van douche en toilet. Eén van zalen beschikt nog over een voorkamer met twee slaapplekken. Op aanvraag is het mogelijk om het kleine "Bargehuuske" te gebruiken. Alle vertrekken zijn op de begane grond gelegen.

Ligging
De centrale ligging is een prima uitgaanspunt voor een ontdekking van het eiland. De afstand tot ons mooie brede Noordzee-strand is 10 minuten fietsen, ook de Waddenzee is binnen slechts 10 minuten bereikbaar. Zowel de Noordzee als de Waddenzee staan garant voor een frisse duik, prachtige wandelingen en uitgebreide spel- en sportmogelijkheden. Even genoeg strand gezien? Het bos van Formerum is op loopafstand van de kampeerboerderij en ook de duinen en polder zijn vlakbij. Vanuit Formerum is het dorp Midsland op fiets- en loopafstand, hier treft u gezellige dorpskern met kroegjes, dancings, restaurants en winkeltjes.
Het eiland is in elk seizoen toonbeeld van bijzonder natuurschoon en er is altijd wel wat te zien of te ontdekken. Voor scholen zijn er het hele jaar door educatieve excursies maar ook spectaculaire spel- en sportactiviteiten mogelijk. Wij denken graag met u mee! 

Wilt u meer speciļ¬eke informatie?
Neem dan contact op via onderstaande telefoonnummer en/of via mailbutton.

Wij verwelkomen u graag op Terschelling!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Formerum Zuid 2
8894 KH Formerum
Waddeneilanden, Nederland
Telefoonnummer
+31 (06) 20 21 62 94
E-mail
 
18.0°
dinsdag
21 augustus
- mm
W
3
24°
woensdag
22 augustus
10%
ZW
3
23°
donderdag
23 augustus
60%
W
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten