Werkweek naar Klimbos Nederland

Terug naar overzicht
Klimbos Nederland, Een spannend uitje voor jong en oud!
klimbos Nederland
klimbos Nederland
klimbos Nederland
klimbos Nederland
 

Schoolreis naar Klimbos Nederland


De spanning stijgt. Je slikt nog een paar keer. Je staat op het punt om jezelf een weg te banen door de mooiste en spannendste klimbossen van Nederland. Via uitdagende bruggen en netten, stevige lianen en te gekke tokkelbanen, beleef je een waanzinnig avontuur, midden in de natuur.

Vier fantastische klimbossen
Ga jij voor de top? Dan heb je bij ons de keuze uit vier fantastische klimbossen. Je kunt je hart ophalen in Klimbos Achterhoek in Ruurlo, hartje Achterhoek. De spannendste overgangen (én je zenuwen) bedwingen in Klimbos Brabantse Wal, in Bergen op Zoom. Koning worden van het Klimbos Gooi Eemland in Lage Vuursche. Of genieten van prachtige vergezichten in Klimbos Veluwe. Elk Klimbos is een attractie op zich en kent verschillende routes voor jong en oud.

Durf jij het aan?
Kijk dan niet langer de kat uit de boom. Want klimmen in Klimbos is écht top. Reserveer nu jouw klimtocht in het Klimbos van jouw keuze en maak je op voor de grootste sensatie sinds tijden.

Veiligheid boven alles
Veiligheid heeft in Klimbos de hoogste prioriteit. Onze procedures zijn TÜV-gecertificeerd. In een uitgebreide, verplichte instructie leer je veilig te klimmen. Met ons continue zekering systeem kan je daarna zelfstandig klimmen. Goed getrainde medewerkers houden toezicht in het bos, handhaven de regels over veiligheid en bieden je hulp waar nodig.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Boslustweg 1
4624 RB Bergen op Zoom
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (088) 554 66 36
E-mail
Website
www.klimbos.nl
 
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+