Werkweek naar Madurodam

Terug naar overzicht
Madurodam, Ontdek waar een klein land groot in is!
Madurodam
Madurodam
Madurodam
Madurodam
 

Ontdek Madurodam met je school
 

Kom zelf brandjes blussen, vlieg over Nederlandse hoogtepunten bij de Panorama Vlucht en mix je eigen muziek bij de dj-tafel. Ontdek ook de Nederlandse roots van New York in onze nieuwste attractie Nieuw Amsterdam!

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je spelenderwijs in Madurodam. Een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Wil je nog even uitrazen? Dat kan in de voetbalattractie Zo Groot is Oranje, of in de avontuurlijke speeltuin.

Nieuwe attractie: Nieuw Amsterdam
Sinds juni 2017 heeft Madurodam een nieuwe interactieve familieattractie, die het verhaal over de Nederlandse roots van New York vertelt. Stap aan boord van het schip De Vergulde Bever en vaar van Amsterdam naar Nieuw Amsterdam, de stad die vandaag de dag New York heet. In deze meeslepende attractie ga je terug in de tijd en beleef je héél even de spanning van de 17e eeuw. Op het stadsplein van Nieuw Amsterdam steek je de handen uit de mouwen en vuur je kanonnen af. Zo beleef je welke keuze Peter Stuyvesant ten overstaan van de Engelsen moest maken voor het behoud van de stad.

Het verhaal van George
Sinds 2016, het geboortejaar van naamgever George Maduro, is Madurodam nog een attractie rijker. Via een op een 5 meter hoog 180 graden-panoramascherm geprojecteerde film word je als bezoeker meegenomen in het levensverhaal van George. Het verhaal van George is een meeslepend verhaal over durf, dapperheid en doorzettingsvermogen. Een verhaal over lastige keuzes en heldendaden en de waarde van vrijheid. Een verhaal dat je als bezoeker niet mag missen!

Energiek schooluitje
Heb je nog energie over na al deze attracties? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de overdekte voetbalattractie 'Zo Groot Is Oranje', beleeft hoe het Nederlands Elftal in de lente van 1988 internationaal kampioen werd. Ontdek of jij de volgende Wesley Sneijder bent: Er zijn veldjes waar je allerlei trucjes en behendigheidsspelletjes kunt uitvoeren. Als je dan nog energie hebt, kun je lekker verder uitrazen in de avontuurlijke speeltuin.

Vergeet niet een miniatuur van jezelf laten maken in de Fantasitron. Een blijvende herinnering aan een leerzaam en leuk schoolreisje!

Tot slot sluit je je schoolreisje af met een lekkere lunch of maaltijd. Informeer naar de mogelijkheden. Bel 070 416 24 00 of stuur een e-mail .

Tarieven schoolreis
Je boekt al een schoolreisje Madurodam vanaf 5 euro per leerling (basisschool).

Download de schoolreizenfolder 2018 voor alle tarieven en praktische informatie.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
George Maduroplein 1
2584 RZ Den Haag
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (070) 416 24 00
E-mail
 
15.5°
dinsdag
21 augustus
- mm
OZO
2
24°
woensdag
22 augustus
10%
ZW
3
23°
donderdag
23 augustus
60%
W
3
 

Ervaringen & Beoordeling

1 bezoekers van Madurodam beoordelen deze schoolreis aanbieder gemiddeld met:

Ervaring

BS De Ontmoeting, Capelle ad IJssel
Dorine van der Graaf
Schoolreis naar: Madurodam
Beoordeling:
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten