Nieuwsbrief week 37 (2017) 12 september 2017 | week 37
Is deze nieuwsbrief niet goed leesbaar? Klik hier voor de webversie
Werkweek 2017/2018 vanaf vandaag in de brievenbus

Werkweek is sinds 1994 het gratis inspiratiemagazine en hulpmiddel bij het bedenken en organiseren van de buitenschoolse activiteiten. Denk aan schoolkampen, cultuur- & stedentrips, studie- & taalreizen, educatieve projecten, themaparken, groepsaccommodaties en outdoor activiteiten.

De nieuwe editie van dit schooljaar ligt vanaf vandaag in de brievenbus. Dat betekent dat je weer aan de slag kunt met het organiseren van de schooluitstap. In deze editie staan wederom talrijke outdoor activiteiten (waaronder een speciale rubriek met specialisten voor bijv. surfcamps en werkweken in de sneeuw), stedentrips/cultuur, een bezoek aan Berlijn en Barcelona, accommodaties, educatieve- & funbestemmingen, Aarhus en Pafos de culturele hoofdsteden in 2017, een reisverslag van een werkweek naar Tsjechië, een column van Bertrand Weegenaar (docent aan de Hogeschool Windesheim) en een special ‘De nieuwe kijk op betekenisvolle schoolreizen’.

Lees meer over Werkweek 2017/2018.

 
Begin het nieuwe schooljaar met een Duinrell-dag!

Stap mee door de poorten van Duinrell en ga met klasgenoten op avontuur. Vlieg mee in een van de twaalf vliegtuigjes van Wild Wings en ga over de kop in achtbaan Falcon! De attracties, de glijbanen, de omgeving… een dag met z’n allen op Duinrell vergeet je nooit meer!

Nieuw: driedubbele Cone glijbaan Triton
Nieuw in het Tikibad: de driedubbele Cone glijbaan Triton! Stap in een tweepersoonsband en raas van de nieuwe driedubbele cone glijbaan Triton. In deze glijbaan glijd je op grote hoogte heen en weer door drie megatrechters.

Schoolreis vanaf € 11,85 p.p.
- Attracties voor alle leeftijden.
- Per 6 leerlingen is 1 begeleider gratis.
- Gratis terugkomkaartje voor de leerlingen.

Meer informatie en reserveren: duinrell.nl

 
Schoolreis naar Terschelling: ongeëvenaard en onvergetelijk

Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw schoolreis, werkweek of introductiekamp? Kom dan naar Terschelling, want een betere plek voor een avontuurlijk verblijf is moeilijk te vinden.

Ervaar de prachtige natuur en het ongeëvenaarde gevoel van vrijheid, en geniet van de verrassende educatieve onderdelen en spectaculaire activiteiten. Alleen al de overtocht en de unieke verblijfslocaties maken een verblijf op Terschelling onvergetelijk. En door de intensieve en jarenlange samenwerking tussen MooiWeer, Stayokay, Rederij Doeksen en Staatsbosbeheer is een uitstekend verzorgd verblijf van begin tot eind gegarandeerd.

Kijk snel op schoolreisnaarterschelling.nl voor alle mogelijkheden!

 
Met je schoolgroep op cultuurreis?

De bussen staan klaar, het feest kan beginnen. Dat juichgevoel voor een werkweek, stedentrip en/of studiereis zal nooit veranderen. Niet voor de leerlingen tenminste. Bepakt en bezakt, natuurlijk aan de hand van dat handige lijstje dat ze daarvoor kregen, staan ze klaar.

Een goede buitenlandse schoolreis organiseren kost tijd en vraagt specifieke kennis. Profiteer vooral van de reisprofessionals met hun netwerk aan chauffeurs, gidsen, accommodaties, organisatoren en reisleiders. Een investering die zich zeker terugbetaalt, zowel in de voorbereiding als op de bestemming. Je vindt deze gespecialiseerde touroperators in de rubriek werkweek.nl/cultuur-stedentrips

Nieuw: Studie- & Taalreizen, een unieke buitenlandervaring
Wanneer het gaat over reizen en je denken mag zonder grenzen: wat zou je jouw leerlingen het liefst bieden? Die ultieme wens, dat is het uitgangspunt voor het aanbod van een aantal selecte reispartners speciaal voor studie- & taalreizen. Via de nieuwe rubriek werkweek.nl/studie-taalreizen. vind je meer informatie en contactadressen.

 
Heb jij je gratis oriëntatiebezoek al gereserveerd?

Zoals ieder jaar zul je ook dit jaar weer een werkweek- en/of schoolreisbestemming, groepsaccommodatie of outdoor locatie gaan kiezen. Maar hoe weet je nu zeker dat die bestemming wel geschikt is voor jouw klas?

Met een gratis oriëntatiebezoek kun je, samen met je collega's, geheel vrijblijvend een indruk krijgen van een bepaalde organisatie. Op die manier kun je ter plekke een beeld vormen van het aanbod en de mogelijkheden en direct bepalen of deze beantwoorden aan de doelstelling van de uitstap. Je krijgt zo een idee van onder andere reistijd, accommodatie, tijdsduur die nodig is om de bezienswaardigheden, tentoonstellingen of attracties te bezoeken, mogelijkheden om te lunchen, verzamelpunten, etc. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om je keuze te bepalen en om de juiste voorbereidingen te treffen!

Klik hier om vrijblijvend je oriëntatiebezoek en/of meer informatie aan te vragen.

 
Like, tweet of volg Werkweek.nl

Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.
Uitschrijven voor de nieuwsbrief Nieuwsbrief archief
##w3s_OptOut##