Werkweek naar Oyfo Techniekmuseum

Terug naar overzicht
Oyfo Techniekmuseum, Één hart voor kunst en techniek.
Oyfo
Oyfo
Oyfo
 

Oyfo Kunst & Techniek, één hart voor kunst en techniek


Oyfo is de samensmelting van Techniekmuseum HEIM, CREA en Muziekschool Hengelo: één hart voor kunst en techniek. Oyfo is geen school, maar wel een leeromgeving. Met geluiden en geuren die anders zijn dan op school. Met kunstwerken en objecten die een verhaal vertellen. Met gereedschappen, instrumenten en materialen die op school niet altijd voorhanden zijn.

Voor alle groepen van het  basisonderwijs heeft Oyfo mooie en pakkende lessen & workshops ontwikkeld. Uiteraard staan daarbij altijd de leerlingen voorop: ze dagen zichzelf uit, zijn nieuwsgierig,  leggen verbanden, creëren, maken fouten, verbeteren deze, zetten door én zijn trots.

Uw kleuterklas gaat bij ons bijvoorbeeld op zoek naar spannende geluiden uit machines om vervolgens een eigen geluidenmaker te maken, of eten met Rupsje Nooitgenoeg van de harp. Groepen 3-4 ‘toveren’ met glas of maken een muziekstuk met boomwhackers. Groepen 5-6  maken zelf een 3D-ontwerp in een digitaal ontwerpprogramma. En groepen 7 en 8 rijden op een zelfgebouwde skelter! Of ze maken muziek op ongewone slaginstrumenten in een Junk Jam…

Kiest u zelf: een ochtend- of een middagprogramma, met of zonder lunch. Wij stellen graag een gevarieerd programma voor u samen, waarbij we verschillende activiteiten combineren. Geschikt voor leerlingen van groep 1 t/m 8. De kosten zijn afhankelijk van het gekozen programma.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Industriestraat 9
7553 CK Hengelo
Overijssel, Nederland
Telefoonnummer
+31 (074) 243 00 54
E-mail
Website
www.oyfo.nl
 
21.9°
donderdag
16 augustus
- mm
Z
4
22°
vrijdag
17 augustus
40%
W
3
22°
zaterdag
18 augustus
10%
ZW
4
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten