Werkweek naar De Schatberg

Terug naar overzicht
De Schatberg, Gezellig met de klas óf zelfs met de hele school op stap!
De Schatberg
De Schatberg
De Schatberg
 

Voor de leukste schoolreisjes kom je natuurlijk naar De Schatberg in Sevenum

Voor de leukste schoolreisjes kom je natuurlijk naar De Schatberg in Sevenum! 
Lekker een dagje met de klas of met de hele school erop uit in Limburg!

Een schoolreisje biedt kinderen de kans om spelenderwijs te leren en lekker te genieten met vriendjes en vriendinnetjes. Wat voor de kinderen een onbezorgde dag is, is voor u een dag vol zorgen en ‘koppen tellen’. Graag nemen wij u deze zorgen uit handen zodat u zelf ook kunt genieten van een dagje uit! Op De Schatberg zijn tal van activiteiten te organiseren die de kinderen een fantastische dag zullen bezorgen. Ons Sport- en Speelpark staat garant voor urenlang plezier. Lekker actief bezig zijn met voetballen, basketballen, tafeltennis, volleyballen of rondspringen op de airtrampolines.

Van sport tot spel: alles is mogelijk op de multifunctionele velden! Afkoelen kan in het overdekte zwembad en met mooi weer in het buiten- of natuurbad. De bosrijke omgeving van De Schatberg is ideaal voor wandel- of speurtochten. Ook voor activiteiten als bowlen, darten, beachvolley en handboogschieten bent u bij ons aan het juiste adres.

De Schatberg werkt nauw samen met haar ‘Leisure Friends’ waardoor het aanbod nog groter wordt: Klimmen kan bij Klimpark KlimKong, waterskiën bij Seven-Twenty cablepark, en paintballen of buggy rijden bij Adventure Paradise.

NIEUW IN MAART 2018: MATTEL PLAY! SEVENUM & THE PORTAL ACTION HOUSE

Bij Mattel Play! Sevenum beleven kinderen avonturen met hun favoriete TV-helden zoals Bob de Bouwer™, Brandweerman Sam™, Angelina Ballerina™ en Thomas & Friends™. Daarnaast kunnen ze naar hartenlust bouwen in de zones van Mega Construx™ en Mega Bloks® en alsof dit nog  niet genoeg is, kunnen ze ook nog hun rolschaatskunsten tonen in de Rollerdisco. Voor tieners is er The Portal Action House waarin diverse sportieve uitdagingen aangegaan worden in de setting van een virtuele gamewereld.

Wist u dat zowel Mattel Play! Sevenum als The Portal Action House hun eigen Schoolreispagina hebben? Kijk op deze pagina’s voor meer informatie over deze te gekke activiteiten!

Het schoolreisje kan geheel naar wens en budget aangepast worden. Activiteiten kunnen met elkaar gecombineerd worden en de dag kan opgevuld of afgesloten worden met een hapje en een drankje in een van de eetgelegenheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw schoolreis? Neem dan vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord om met als doel de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. De Schatberg is het hele jaar door geopend. Kijk voor meer informatie op onze website (klik boven- of onderstaande button) of neem telefonisch contact met ons op.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (077) 467 77 77
E-mail
 
17.5°
dinsdag
21 augustus
- mm
W
1
24°
woensdag
22 augustus
10%
ZW
3
23°
donderdag
23 augustus
60%
W
3
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten