Werkweek met SEF Travel

Terug naar overzicht
SEF Travel, Uw reis is onze zorg!
01
 

SEF Travel, uw reis is onze zorg!


SEF Travel (Students in European Families - Reizen De Strycker) is een familiebedrijf met jarenlange ervaring in het organiseren van meerdaagse schoolreizen. Dankzij de unieke en budgetvriendelijke formule waarbij studenten verblijven bij gastfamilies. Tijdens hun studiereis naar het buitenland, worden de leerlingen ondergedompeld in een heus taalbad. Ieder programma wordt met zorg en in samenspraak met de organiserende leerkracht uitgewerkt om het maximum uit het verblijf te halen: stadswandelingen, museumbezoeken, metrotickets, musicals, … alles wordt door ons geregeld.

Door onze uitstekende contacten met onze buitenlandse partners kunnen we steeds scherpe prijzen aanbieden. Het verblijf bij gastgezinnen zorgt voor een onvergetelijke ervaring en laat de studenten kennismaken met de levenswijze, omgangsvormen en gewoonten van andere culturen. Engeland, Schotland en Ierland staan bovenaan de lijst van geboekte bestemmingen; maar ook Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland hebben een heel pak te bieden.

Uiteraard kunnen we voor eender welke bestemming een programma op maat uitwerken: Oostenrijk, Tsjechië, Polen, Slovenië, Scandinavië, New York, Rusland, …

Contact

Adres
Krekelstraat 82
B-9160 Lokeren
Oost-Vlaanderen, Belgiƫ
Telefoonnummer
+32 (0)93 48 31 81
E-mail
 
19.3°
zondag
24 juni
- mm
NW
3
21°
maandag
25 juni
10%
NW
3
21°
dinsdag
26 juni
10%
N
3
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten