Buitenlandse schoolreis of werkweek met Senlac Tours

Terug naar overzicht
Senlac Tours, Educational trips - Its different, its better.
01
 

Senlac Tours, een hoogtepunt van het schooljaar

Een schoolreis is een hoogtepunt van het schooljaar. Leerlingen maken kennis met andere talen en culturen. De schoolreis versterkt de binding in de groep. Leerlingen en docenten praten er vaak nog jaren over na. Senlac Tours weet dit als geen ander en doet er alles aan om uw schoolreis tot een succes te maken.

Internationale schoolreizen
Senlac Tours is gespecialiseerd in het organiseren van taal- en cultuurreizen naar internationale bestemmingen. Wij nemen de verantwoordelijkheid en organisatie voor een geslaagde reis uit handen. Dankzij onze uitgebreide expertise weten wij als geen ander een educatieve schoolreis te organiseren.

Engeland: service on the spot
Op onze populairste bestemmingen in Engeland zijn medewerkers van Senlac Tours aanwezig. Doordat wij dagelijks aanwezig zijn, bieden we een ongekend serviceniveau.

Wij geven verdieping aan uw taalreis
Elkaar beter begrijpen begint met het leren van elkaars taal. Daarom speelt het leren van de vreemde taal altijd een grote rol bij onze reizen. Of het nu gaat om basisvocabulaire of een volledige taalreis, bij Senlac Tours bent u aan het goede adres!

Gastgezinnen
Het verblijf bij gastgezinnen geeft een grote meerwaarde aan uw schoolreis. De leerlingen maken op een leuke manier kennis met de lokale cultuur en de bevolking. Spelenderwijs oefenen zij hun Engels, Duits of Frans. Bij onze gastgezinnen vinden leerlingen een veilig en vertrouwd onderkomen.

Uitgebreid advies
Bij de samenstelling van uw programma geven wij uitgebreid advies. Entreetickets reserveren wij kosteloos voor u. Tijdens een ouderavond geven wij graag een presentatie van de reis.

Referenties
Op aanvraag verstrekken wij graag referenties. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van reacties van tevreden klanten:

“Ik meen het serieus dat ik in alle jaren dat ik reizen doe het nog nooit zo relaxed heb gevonden als met jullie. Dat mag je doorvertellen, doe ik ook.”
(Geert Velthuisen, Grotius College)

“Senlac weet efficiëntie met hartelijkheid te combineren. Geen vraag of verzoek is hen te veel en er wordt goed met je als school overlegd. Garantie: vriendelijkheid en een goede reis! “ (Lorna Dunn, Dr. Moller College)

Meer weten?
Wilt u weten wat wij voor uw schoolreis kunnen betekenen? Op onze website wordt slechts een tipje van de sluier opgelicht. Neem gerust contact op om de mogelijkheden voor uw schoolreis te bespreken. Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek.

Contact

Adres
Bouriciusstraat 5
6814 CS Arnhem
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (026) 443 13 31
E-mail
 
20.7°
vrijdag
17 augustus
- mm
NO
2
22°
zaterdag
18 augustus
20%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten