Werkweek naar Tsjechiƫ, Snezka Holiday

Terug naar overzicht
Snezka Holiday, Een schoolreis om nooit te vergeten!
Snezka Holiday
Snezka Holiday
 

Snezka Holiday, een schoolreis om nooit te vergeten? Kies dit jaar voor een avontuurlijke reis met Snezka Holiday!


Gaat uw school voor een sfeervolle wintersportreis of een sportief en actief klassenuitje in het prachtige Reuzengebergte in Tsjechië? Snezka Holiday heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn!

In de winter verzorgt Snezka Holiday wintersportreizen naar de grootste skigebieden van Tsjechië. Roetsj met z’n allen van de berg op skies, een snowboard óf ga voor een ritje met de rodelbaan. Sluit vervolgens gezellig de dag af met warme chocolademelk in het sfeervolste appartementencomplex van Pec Pod Snezkou.

Kiest u toch liever voor een uitdagend aanbod aan activiteiten voor de lente, zomer of de herfst? Snezka Holiday heeft een uitgebreid assortiment aan diverse activiteiten voor leerling en docent! Versterk het teambuilding gevoel en ga raften in de prachtige rivieren van Tsjechië, beklim de hoogste berg van Tsjechië (Snezka) of kies een van de andere stoere buitenactiviteiten zoals mountainbiken, klimmen of kanovaren!

Ziet u de leerlingen al genieten van de uitdagende activiteiten in de schitterende Tsjechische natuur? Neem dan contact op via onderstaande emailbutton of +420-735125065.
Wilt u eerst meer informatie? Bezoek dan onze website via de bovenstaande of onderstaande link!

Contact

Adres
Jana Ruzicky 1165/2a
148 00 Praag
,
Telefoonnummer
+0 420735125065 Martijn Troch (hij spreekt nederlands)
E-mail
 
12.9°
maandag
16 juli
- mm
ONO
1
26°
dinsdag
17 juli
30%
W
4
25°
woensdag
18 juli
10%
W
2
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten