Werkweek met Snowbreaks

Terug naar overzicht
Snowbreaks, Een avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer.
Snowbreaks
Snowbreaks
Snowbreaks
 

Snowbreaks: werkweek of schoolreis naar Oostenrijk!


Wilt u in de winter op werkweek of op schoolreis? Ga dan met Snowbreaks op wintersportkamp naar dichtbij - sneeuwlocatie:  Winterberg of ga juist naar het wintersportland bij uitstek: Oostenrijk.

U kunt bij Snowbreaks altijd vertrouwen op een vlekkeloos georganiseerd programma. Dit vanwege de persoonlijke aanpak met een hoge service van de organisatie, zowel vooraf, tijdens en na afloop van het programma. Verder werken wij uitsluitend met enthousiaste, ervaren en/of gediplomeerde outdoor- & wintersportprofessionals die garant staan voor de veiligheid.
 
Wintersportkampen
Wilt u op wintersport met de hele school of met één of meerdere klassen? De organisatie is bij Snowbreaks in vertrouwde en ervaren handen. Aan de hand van onze speerpunten - beleving, kwaliteit, veiligheid en een persoonlijke aanpak - zorgen we ervoor dat de leerlingen die ene ‘supergave school wintersport’ nooit meer vergeten. Lees meer over onze wintersportkampen op onze website: www.snowbreaks.nl

Bergsportkampen
Rocks 'n Rivers organiseert spectaculaire bergsportkampen als schoolreis of werkweek. Wilt u een schoolreis vol met uitdagende outdoor activiteiten in de bergen? Geen probleem, want we passen de programma’s eenvoudig aan, zodat alles aan uw wensen en eisen voldoet.. Tijdens de geheel verzorgde bergsport schoolreis of werkweek komen onder andere outdoor sporten zoals canyoning, raften en klimmen aan bod. De leerlingen beleven een onvergetelijke schoolreis vol outdoor actie en avontuur, met mooie verhalen en een sterkere onderlinge band als resultaat! Rocks 'n Rivers heeft veel ervaring met het organiseren van werkweken. Daarbij staan vooral veiligheid, beleving, kwaliteit en een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel.

Contact

Adres
Ledeboerstraat 68 B
5048 AD Tilburg
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (013) 469 04 60
E-mail
 
23.4°
vrijdag
17 augustus
- mm
WZW
2
22°
zaterdag
18 augustus
20%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten