Werkweek naar STAR WARS™ Identities: The Exhibition

Terug naar overzicht
STAR WARS™ Identities: The Exhibition, De tentoonstelling is het ideale uitje voor schoolreisjes!
STAR WARS™ Identities
STAR WARS™ Identities
STAR WARS™ Identities
 

STAR WARS™ Identities: The Exhibition, is het ideale uitje voor schoolreisjes!


Neem uw leerlingen mee naar een ‘Galaxy Far, Far Away’ om een eigen Star Wars™ identiteit te creëren. In deze interactieve tentoonstelling leren zij de iconische personages uit de epische filmreeks op een totaal nieuwe manier kennen, terwijl ze ook hun eigen identiteit verkennen. Deze ongelooflijke, hoogst educatieve tentoonstelling beschikt over een verbazingwekkende collectie originele Star Wars kostuums, modellen, rekwisieten en artwork uit de Lucasfilm Archives.

Twee helden, ze delen dezelfde genen. Ze zijn afkomstig van dezelfde planeet. Dus wat maakt hen dan zo verschillend? Volg Luke en Anakin Skywalker op hun reis naar volwassenheid, van hun Tatooïnse oorsprong, langs vrienden en mentoren die ze ontmoeten als adolescent en de keuzes die ze maken die hen uiteindelijk vormen als volwassenen.

Deze tentoonstelling is een uitstekende katalysator voor gesprekken met uw leerlingen over levenskeuzes, invloeden van buitenaf en de andere factoren die de menselijke identiteit vormen. Maak hierbij gebruik van het gratis lespakket, met daarin alle voorbereidende activiteiten die u met uw leerlingen kunt ondernemen.

Wat uw leerlingen op het punt staat te ervaren is een zoektocht naar identiteit. Op reis zal hun pad kruisen met dat van alle bekende karakters uit Star Wars. Ook ontmoeten zij een geheel nieuw Star Wars karakter: Zichzelf!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Berlijnplein 100
3541 CM Utrecht
Utrecht, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0900) 300 12 50
E-mail
 
20.5°
vrijdag
17 augustus
- mm
ZW
2
22°
zaterdag
18 augustus
20%
ZW
4
24°
zondag
19 augustus
20%
ZW
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten