Werkweek naar Telstar Surfclub

Terug naar overzicht
Telstar Surfclub, Telstar Surfcamps: Iedere dag wind, water en fun!
Telstar Surfclub
Telstar Surfclub
Telstar Surfclub
Telstar Surfclub
 

Telstar Surfcamps: Iedere dag wind, water en fun!


Wil je leren kitesurfen of windsurfen? Dan zijn de camps van Telstar Surfclub perfect voor jou groep of school! Tijdens deze vakantie ga je kiten of windsurfen. Met hoge snelheid over het water racen, het gevoel van vliegen na je eerste sprong, een salto achterwaarts, alles is mogelijk met onze camps! We maken gebruik van het beste materiaal, ben jij klaar een echte pro te worden? Een week lang ga je op pad met onze gecertificeerde trainers die jou alles leren over weer, wind, windsurfen en kitesurfen!

Jouw kite of windsurfcamp
Je verblijft deze week op waarschijnlijk de beste surfspot van Nederland: Strand Horst! Je hebt hier tot 1000 meter uit de kant ondiep water en een vrij constante wind. De ideale omstandigheden om het windsurfen en het kiten veilig te leren. Met veel oefenen heb jij aan het einde van de week de basics van het kiten en windsurfen onder de knie. Het Telstar Surfclub camp is super relaxt, want met je eigen chillhoek aan het water, zitzakken en de surfbar vind je er ook veel andere surfers. Naast het kiten en windsurfen doen we alles wat past binnen de surf-culture, zoals slacklinen, longboarden, bbq’en en chillen op het strand bij een kampvuur. Vanuit alle delen van Nederland en zelfs het buitenland komen surfers naar onze surfspot.

In het kort:
- Kitesurfen
- Windsurfen
- Behaal je watersportverbond kitesurfpas
- Behaal je CWO diploma of vorderingenstaat
- Accommodatie aan strand Horst
- Feesten in je eigen groepsruimte + terras
- Slacklinen
- Longboarden
- Sup’pen + battle
- BBQ, chillen en kampvuur op het strand

Telstar Surfcamp midweek

- 4 overnachtingen van maandag t/m vrijdag
- 3 dagen met 2 uur wind/kitesurfinstructie per dag
- Inclusief vrij gebruik van de wind/kitesurfmaterialen (dinsdag t/m donderdag)
- Volpension (ontbijt, lunch, diner/BBQ)
- Vanaf 10 personen is een Surfcamp te boeken
- Eigen begeleiding meenemen is verplicht

Prijs € 225.00 p.p.

Maandag
Aankomst bij Telstar Surfclub is mogelijk vanaf de namiddag. Na het intrekken in de comfortabele slaapkamers krijg je een rondleiding. Het programma wordt doorgesproken en de groepen ingedeeld.

Dinsdag/woensdag/donderdag
Deze week draait het om een introductie en het vaardig(er) worden in de geweldige surfsport & lifestyle. Het windsurf- en kitesurfgebied ligt direct ‘voor de deur’ van de accommodatie en is uitermate geschikt voor beginners: Het water is 40 cm – 80 cm diep (zandbodem) en heeft geen golven. Het Wolderwijd is het grootste, ondiepe en vlakwater meer in Nederland. Na de 2 uur durende instructie blijft er beschikbaarheid over het lesmateriaal en wetsuits, zodat iedereen in zijn vrije tijd verder kan oefenen. Tijdens de avonden draait het om relaxen en gezelligheid met een barbecue, een leuk beachvolleybaltoernooi, een surfmovie of ontspannen napraten over de surfacties van die dag.

Vrijdag
Na het ontbijt wordt er met een laatste kopje koffie of thee op het terras, teruggeblikt op de week. De terugreis begint na het opruimen van de kamers.

No wind? Lots of fun!
Met surfles ben je afhankelijk van de wind. Windsurfen kan altijd, maar kitesurfen kan vanaf 8-12 knopen. Wij hebben alternatieven als we wachten op de wind. Wat dacht je van longboarden, slacklinen, Suppen, Sup polo, Sup battle, of windsurfen. Het programma gaat altijd door.

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Palmbosweg 32-36
3853 LB Ermelo
Gelderland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0341) 70 10 62 b.g.g. (0) 6 280 978 32
E-mail
 
0.0°
woensdag
21 februari
- mm
NNO
3
donderdag
22 februari
10%
O
3
vrijdag
23 februari
10%
O
4
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2017

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+