Buitenlandse schoolreis met Travel Inventive

Terug naar overzicht
Travel Inventive, Een reisverhaal dat je bijblijft.
Travel Inventive
Travel Inventive
 

Travel Inventive, een reisverhaal dat je bijblijft


Onze droom: jongeren op schoolreis helpen te ontdekken wat hen drijft
Heb je als docent ook altijd tijd tekort met al je taken en verantwoordelijkheden? Dan herken je je vast in bovenstaand filmpje. Hoe blijft het leuk om een schoolreis te organiseren als je 1000 andere dingen aan je hoofd hebt?

Ga je mee in onze droom?
Want buitenlandse schoolreizen organiseren doen we al even bij Travel Inventive. En dat kunnen we inmiddels heel goed en blijven we zeker doen. Onze droom gaat veel verder. Wij dromen van impactvolle schoolreizen voor onze jonge doelgroep. Schoolreizen die iets losmaken en jongeren tot nadenken stemmen. Zo helpen we jongeren op reis, buiten hun vertrouwde omgeving, hun passies te vinden en te volgen. Op zoek naar datgene wat hen daadwerkelijk drijft.

Onze droom groeide in de afgelopen 20 jaar door talloze bijzondere verhalen en ervaringen. Het bracht ons steeds dichter bij onze purpose die draait om persoonlijke groei. Juist op het moment waarop jongeren zonder ouders in het buitenland zijn, komen ervaringen extra binnen. Dit moment benutten we om bewustzijn te creëren over passie, talent & drijfveren. Onze reisconcepten sluiten aan bij de belevingswereld en de behoefte van jongeren. Een schoolreis is een uitgelezen kans om nieuwe dingen te leren en ontdekken, vrij van patronen en gewoontes. Zo stimuleren we dat jongeren meer richting geven aan hun passie & talent.

Stap voor stap ontdekken jongeren belangrijke life skills. Onderweg, daar gebeurt het. Zo levert de schoolreis een belangrijke bijdrage aan hun mensvorming.

Spreekt deze manier van reizen je aan? Kom kennismaken. Niet twijfelen, doen! En bouw mee aan jouw eigen schoolreis van de toekomst.

Contact

Adres
Nieuwe Boschstraat 24
4811 CX Breda
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (076) 522 30 57
E-mail
 
18.8°
dinsdag
14 augustus
- mm
ZW
3
24°
woensdag
15 augustus
10%
ZW
4
27°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten