Werkweek met Treinreiswinkel

Terug naar overzicht
Treinreiswinkel, Voor meer treinen!
Treinreiswinkel, Voor meer treinen!
Treinreiswinkel, Voor meer treinen!
 

Treinreiswinkel, voor meer treinen!


Altijd de voordeligste schoolreizen met de trein
De Treinreiswinkel is agent van o.a. NS International, DB Bahn, SNCF, Trenitalia en Renfe en kan zodoende altijd de meest voordelige groepsreizen met de trein organiseren. Voordelige treintarieven zijn veelvuldig beschikbaar op treinreizen naar bijna elke plaats in België, op de Thalys naar Parijs, op de Eurostar naar Londen of op treinen richting Duitsland, zoals Hamburg, Keulen en Berlijn. De Treinreiswinkel organiseert treintickets naar alle bestemmingen in Europa en ver daarbuiten.

Groepstickets boeken
Groepstickets zijn soms al tot 10 maanden voor vertrek te boeken. Aan te raden is om vroeg te boeken. Bij de Treinreiswinkel zijn treintickets altijd te boeken, ook voordat een trein is opengesteld. De specialisten van Treinreiswinkel Groepsreizen maken een voorboeking voor een vast tarief en op het moment dat de trein opengesteld is, wordt de trein direct ingeboekt.

Extra service
Soms kunnen extra rijtuigen worden ingezet. Vaak is het mogelijk om catering te regelen. Ook kunnen chartertreinen georganiseerd worden.

Meer dan 100 middelbare scholen
Sinds de oprichting van de Treinreiswinkel in 2001 boekten meer dan 100 middelbare scholen hun schoolreis via de Treinreiswinkel. Ook heel veel universiteiten en hogescholen boeken groepsreizen via de Treinreiswinkel.

Contact met Treinreiswinkel Groepen
Als u een groepsreis per trein goed geregeld wil hebben, neem dan contact op met de afdeling Groepsreizen. Treinreiswinkel Groepen is snel bereikbaar en flexibel, zowel per telefoon als e-mail.

Contact

Adres
Oude Vest 9
2312 XP Leiden
Zuid-Holland, Nederland
Telefoonnummer
+31 (071) 516 12 54
E-mail
 
14.5°
maandag
23 juli
- mm
NW
0
30°
dinsdag
24 juli
10%
VAR
2
30°
woensdag
25 juli
10%
NW
2
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten