Werkweek naar Pretpark De Valkenier

Terug naar overzicht
Pretpark De Valkenier, Europa’s voordeligste Familiepark.
Pretpark De Valkenier
Pretpark De Valkenier
Pretpark De Valkenier
 

Pretpark De Valkenier, een super gezellig familiepark voor jong en oud!


Ook in 2018!
Het hele jaar door plezier beleven voor uw leerlingen? Ieder  kind ontvangt een vrijkaart 2018 t.w.v. € 14,95! (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en niet geldig in groepsverband. Alleen geldig voor schoolreisjes. Vrijkaart alleen bestemd voor kinderen en geldig t/m 21 oktober 2018)
Reserveer voor 30 maart 2018 en u krijgt € 1 korting p.p.

Binnen en buiten spelen.
Zonneschijn of regen, het is altijd leuk bij Pretpark de Valkenier. Omdat er zowel binnen- als buitenattracties zijn, kunnen uw leerlingen naar hartenlust fietsen, klimmen en klauteren waar ze maar willen. Ontdek de hindernissen in ons blotenvoetenpad en laat je voetjes lekker tintelen of schommel en klim er lekker erop los in Piratenland! Worden zij van al dat vliegen, rennen, klimmen en klauteren een beetje moe? Dan kunnen ze rustig meedraaien met onze Carrousel, een indrukwekkende Safari Tour of een educatieve wandeling in Dino World. Het park is rondom een mooie vijver, een gezellige boottocht met onze Mississipiboot is een must!

Rondrit Valkenburg
Ook dit jaar krijgen de scholen bij hun reservering een gratis rondrit met het Valkenier treintje door het  historische stadshart van Valkenburg. De trein vertrekt meerdere keren op een dag!

Geen  omkijken
Vanaf ons centraal gelegen terras genieten de leraren ook van een ontspannende dag. Terwijl uw leerlingen ravotten, kunt u genieten van een gratis kop koffie of thee met een heerlijk stuk Limburgse vlaai.

Geen zin in een boterham
U kunt uw dagtrip uitbreiden met een kindermenu voor de kinderen. De prijs is € 11,95 p.p. inclusief entrée en kindermenu. Het kindermenu bestaat uit; Frietjes, Frikandel/Kroket/Kipnuggets, Mayo/Appelmoes, drinken.

Tarieven

Kijk voor de tarieven op onze website.

Openingstijden

Kijk voor de openingstijden op onze website.

 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Koningswinkelstraat 53
6301 WH Valkenburg
Limburg, Nederland
Telefoonnummer
+31 (043) 601 22 89
E-mail
 
16.2°
woensdag
15 augustus
- mm
ZZW
2
26°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
4
22°
vrijdag
17 augustus
60%
NW
3
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten