Werkweek naar Vekabo Nederland

Terug naar overzicht
Vekabo Nederland, Beleef ’t Buitenleven!
Vekabo Nederland
Vekabo Nederland
 

Op schoolkamp? Beleef ’t Buitenleven met Vekabo Nederland


Je wilt met je klas op schoolreisje of schoolkamp? Of je zoekt een geschikte locatie voor een teamdag, liefst middenin ’t groen? Kies dan voor een van de 20 sfeervolle groepsaccommodaties van vereniging Vekabo Nederland. En beleef onze gastvrijheid, kwaliteit, sfeer en ’t buitenleven!
De Vekabo-accommodaties zijn gevestigd op of in de buurt van (voormalige) boerderijen, ruimte genoeg dus als je sportieve of educatieve activiteiten wilt organiseren. Ook in de omgeving van onze verblijven, in heel Nederland, is veel te doen. Deze bedrijven zijn gevestigd in heel Nederland. Onze leden hebben een jarenlange ervaring met het ontvangen van groepen.

Ik wil boeken!
Je boekt rechtstreeks bij de deelnemende Vekabo-bedrijven, onze leden. Het volledig gerekende tarief gaat naar onze leden; de vereniging ontvangt voor boekingen geen percentage. Kijk voor de meest actuele tarieven of voor aanbiedingen op onze website.

Lastminute
Wil je op de korte termijn een groepsaccommodatie boeken en wil je weten welke locaties beschikbaar zijn? Doe dan een kosteloze aanvraag via www.lastminute-naardeboer.nl. Je ontvangt dan het persoonlijke aanbod van onze leden en kan gemakkelijk boeken.

Meer weten?
Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? We helpen je met plezier. Graag tot ziens bij Vekabo Nederland. Je bent van harte welkom!

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14.6°
maandag
16 juli
- mm
ONO
1
26°
dinsdag
17 juli
30%
W
4
25°
woensdag
18 juli
10%
W
2
 
advertentie
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten