Werkweek naar ZooParc Overloon

Terug naar overzicht
ZooParc Overloon, Voor elke leeftijd een schoolreis op maat!
ZooParc Overloon
ZooParc Overloon
ZooParc Overloon
 

ZooParc Overloon - Schoolreisjes, voor elke leeftijd een schoolreis op maat!


Gaan jullie mee op Expeditie?
Alle klasgenoten, of beter gezegd Expeditiegenoten, verzamelen!

Als echte ontdekkingsreizigers verkennen jullie in ZooParc verschillende expeditiegebieden waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven. Tijdens de Expeditie voeren jullie opdrachten uit om de reis te voltooien. Maar pas op, want de leeuwen liggen op de loer…

Headquarter
Tussen het bamboe verscholen vind je het Headquarter: het hoofdkwartier van Expeditie ZooParc. Hier ontmoet je rode panda’s, vind je alle informatie voor je Expeditie en kun je proviand of souvenirs vinden. Headquarter is ook een handige plek om te verzamelen of elkaar weer te vinden wanneer een Expeditielid de groep uit het oog verloren heeft.
Ontdek alle expeditiegebieden!

Vervolgens loop je over  Boulders Beach tussen zwartvoetpinguïns, spring je samen met kangoeroes op de Outback, trotseer je bruggen dwars door Amazon , besluip je tijgers in Jangalee, spot je leeuwen, cheetahs en wilde honden in Ngorongoro, word je omringd door ringstaartmaki’s in Boabab en sta je samen met stokstaartjes op de uitkijk in Forest.

Expeditiemap
In elk Expeditiegebied kom je een opdracht tegen om een verborgen woord te vinden. Al deze 9 vondsten samen vormen uiteindelijk de uitkomst om je Expeditie te voltooien.

De Expeditiemap is bij de entree te verkrijgen voor € 2,00 per stuk. De opdrachten hebben verschillende gradaties in moeilijkheid, zodoende is het voor merendeel van de leeftijden mogelijk om actief deel te nemen aan de opdrachten: letters of voorwerpen zoeken, letters combineren,  schrijven, ontcijferen, speuren, tellen, en nog veel meer.

De Expeditiemap kan alleen gespeeld worden, maar ook met meerdere kinderen (en volwassenen). Voor hele jonge kinderen is het raadzaam om te helpen.
Denk je het verborgen woord te weten? Laat dit dan aan een Expeditielid in Headquarter weten, want dan ontvang je een toffe souvenir.

Adventure Trail
Na afloop van de Expeditie is het belangrijk om je energie te peilen. Wie energie over heeft, kan zich nog flink uitleven in de speeltuin, plaatsnemen bij het theater of geitjes aaien op de Kinderboerderij. Degenen die lekker willen uitrusten, bijvoorbeeld de juffen en meesters, kunnen terecht op het terras naast het Headquarter!
 

Route

Verander uw locatie
van locatie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact

Adres
Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Noord-Brabant, Nederland
Telefoonnummer
+31 (0478) 64 00 46
E-mail
 
17.5°
woensdag
15 augustus
- mm
ZW
2
26°
donderdag
16 augustus
40%
ZW
4
22°
vrijdag
17 augustus
60%
NW
3
 
Werkweek 2017/2018
Werkweek.nl is het online platform van het magazine Werkweek, sinds 1994 hèt gratis ideeënbron voor het organiseren van buitenschoolse activiteiten.

© Werkweek 1994-2018

Like, volg of tweet werkweek.nl

Powered by Publi House - bureau voor communicatie- & uitgeefprojecten | Schoolreis.nl op Google+
Werkweek.nl maakt gebruik van cookies. Klik onze privacyverklaring voor meer informatie. Sluiten